26.10.2012

Muotokuvia

Moikka!

Kidehelmi on kahden noin 15-vuotiaan tytön luoma blogi. Nimemme ovat Annika ja Venla ja asumme Kuopiossa. Loimme blogin koska haluamme jakaa kuviamme ja kertoa, miten ne ovat syntyneet. Annika toimii valokuvaajana ja minä (Venla) mallina.

Blogissa esittelemme ottamiamme kuvia ja tulemme myös ottamaan videota ja kuvia kuvaustilanteista ja -paikoista, meikeistä ennen ja jälkeen ja muuta kuvauksiin liittyvistä asioista.

Me otamme kuvia aina kun siihen tulee tilaisuus (kuvien ottoon menee yleensä monta tuntia, joten tilaisuuksia voi olla joskus aika vähän). Kuvien on tarkoitus olla jollain tavalla taiteellisia eikä massaa.

Otamme mielellämme vastaan kommentteja ja kuvausehdotuksia, ne ovat aina tervetulleita! Meille voi myös sähköpostia osoitteeseen kidehelmi@gmail.com.

Tässä on kolme kuvaa ensimmäisistä kuvauksista. Otimme kuvat joskus elokuussa, sen jälkeen on ollut kahdet kuvaukset. Kuvan totetus oli näinkin helppoa: Annika meikkasi ja laittoi hiukseni ja minä istuin sängylläni säädellen valoa vieressäni olevan pöytälampun avulla. Annika otti kuvia ja tällainen on lopputulos! Kommentteja, kiitos:)


~Venla~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Canon eos 600D

Kiitos kommentista:)